At det er stor aktivitet i Lillehammer Curling Klubb om dagen er perioden vi går inn i et godt eksempel på. Høydepunktene og utfordringene står i kø for våre aktive utøvere frem mot jul. Spesielt blir det spennende å følge våre talentfulle unge spillere i nasjonale og internasjonale turneringer den nærmeste tiden!

Allerede førstkommende helg(20.-22.oktober) spilles sesongens 1.runde av European Junior Curling Tour(EJCT) i Oslo. Gutta på Lag Brænden og jentene på Lag Ramsfjell er naturligvis på plass for å forsvare de norske farger i et meget sterkt startfelt.

Nordic på hjemmebane

Helgen etter(27.-29.oktober) er de samme lagene representert da vi arrangerer årets første turnering på Nordic Junior Curling Tour(NJCT) på hjemmebane i Lillehammer Curling Arena. Her deltar også Lag Høstmælingen. På laget spiller to av årets bronsevinnere fra Junior-VM sammen med noen av våre Yngre Junior spillere. Vi satser på at våre nordiske venner fra Sverige, Danmark og Finland skal få litt å bryne seg på når de kommer til byens storstue for curling!

Det går bare slag i slag. 03.-05.november er Lag Ramsfjell på plass i Skottland for å spille en ny runde på den europeiske juniortouren. Samme helgen reiser vår Yngre Junior avdeling til Sverige for å spille Curlstad International i Karlstad. Spillere i alderen 13-15 år som virkelig er i rivende utvikling. Lag Tiny Paws har allerede rukket å spille Sundbyberg Open i nabolandet denne sesongen, noe som resulterte i en knallsterk 2.plass!

10.-12.november spiller seniorene og de beste juniorlagene 2.runde av Norges Cupen i Oppdal. I den første runden på Snarøya/Jar deltok klubben med hele 5 lag, med gode sportslige resultater. Med forrige sesongs totale sammenlagtvinner, Lag Høstmælingen(senior) i spissen, reiser vi mannsterke over Dovrefjell med store ambisjoner!

17.-19.november er det våre aller yngste spillere sin tur til å ta turen over fjellet som er kjent for sine moskuser. Da arrangeres en runde på den nasjonale Yngre Junior og Kids touren. Våre Yngre Juniorer har naturlig sportslige ambisjoner med reisen, samtidig som «kidsa» nok gleder seg etter å komme ut av vårt eget rede. Stoppestedet er den flotte curlinghallen på Leangen i Trondheim.

23.-26.november skal juniorene ut på reise igjen. Jentene på Ramsfjell tar turen til Thun,Sveits for å spille nok en turnering på europatouren. Samtidig befinner Lag Brænden og Lag Høstmælingen seg i København hvor en ny runde på Nordic Junior tour går av stabelen.

2017 avsluttes på Lillehammer

Det hele avsluttes dette året med at vi selv arrangerer en runde av den hjemlige Yngre Junior og Kids-touren på Lillehammer. Vi forventer stor stemning og engasjerte supportere under årets siste turnering for våre veldig aktive utøvere. Sett av helgen 8.-10.desember i Lillehammer Curling Arena!

Med andre ord, mye moro og sportslige godbiter venter for oss curlinginteresserte i tiden fremover. Og om du tror sesongen er slutt nå….? Fortvil ikke… det kommer høydepunkter på rekke og rad også over nyttår!