Lillehammer Curling Klubb er tildelt både nasjonale og internasjonale turneringer kommende sesong. Faktisk skal klubben arrangere turneringer for spillere i alle aldre.

Først ut er Nordic Junior Curling Tour. Denne touren startet opp i fjor og er et samarbeid mellom alle de nordiske landene. Den gang hadde Lillehammer æren av å avholde historiens første nordiske turnering. Vi får også i år åpne ballet da våre naboland kommer på besøk den siste helgen i oktober.

8.-10.desember blir det turnering for de aller yngste. I tradisjon tro avholdes det en runde av NCF’s Yngre Junior og Kids Tour på Lillehammer like før jul.

Det er alltid hyggelig med besøk av unge lovende curlingspillere. Vi er glad for at de også kommer tilbake mot slutten av sesongen. Da slår vi sammen en kids-turnering med Norgesmesterskapet for Yngre Junior. Dette avholdes i april måned.

For mange kommer «rosinen i pølsa» under palmehelgen(22.-25.mars). Da kommer nok en gang hele norgeseliten til Lillehammer Curling Arena for å kjempe om heder, ære, landslagsplasser og Kongepokal under NM-Herrer!

Vi gleder oss!