Lillehammer Curling Klubb har vært aktive på overgangsmarkedet i løpet av sommeren.
Fem nye herrespillere inn, og to lag som begge ønsker å kjempe i toppen av norsk curling er status når klubben nå har gjort opptelling av tilgjengelige seniorspillere!

LCK’s herrelag vant i fjor den totale Norgescupen sammenlagt. Laget bestod av Kenth Stian Johansen, Lars Ove Madshus, Johan Høstmæhlingen og skip, Rune Leistad.
Madshus forlater nå laget, inn kommer to nybakte bronsevinnere fra Junior VM, Elias Høstmæhlingen og Eskil Vintervold. De to sistnevnte er fortsatt i junioralder, studerer i Trondheim, men tilslutter seg laget under nasjonale turneringer. Laget vil naturligvis trene sammen når bronsegutta er på hjemmebesøk i curlingbyen.

Evig unge Madshus skal absolutt ikke legge skoa på hylla. Sammen med den aldrende Stein Erik Johansen dannes det et nytt lag som forsøker seg i nasjonal sammenheng.
Også på dette laget vil det spille en tidligere medaljevinner fra Junior VM. Gaute Nepstad var på det norske laget som i 2014 slo stormakten Canada 7-5 under en høydramatisk bronsefinale da mesterskapet ble avholdt i Sveits(Flims). Nepstad, som startet sin curlingkarriere på Hamar tar også med seg sine tidligere lagkamerater Peder Siksjø(Hamar) og Alf Kristian Fahle(Trondheim) til Lillehammer Curling Klubb.

Også Gaute og Alf Kristian vil ha sin daglige base i Trondheim.
«Laget bør være godt nok til å kjempe om en topp tre plassering både i Norgescupen og NM», utaler Gaute som også blir skipen til det nykomponerte laget.