Tidligere i sommer meldte halve guttelaget som tok bronse under forrige sesongs Junior VM overgang til Lillehammer Curling Klubb. Nå har Norges klart beste juniorlag på jentesiden de siste sesongene valgt å gjøre det samme. Den lokale curlingklubben som fra før har i overkant av 200 medlemmer kan plusse på fire nye spillere i medlemsregisteret.
Mathilde Hoem(18), Mille H.Nordbye(16), Martine V.Rønning(17) og Maia H.Ramsfjell(18) har frem til nå spilt for Stabekk CK. Sammen har jentene, tross sin unge alder vunnet norgesmesterskapet for junior tre år på rad, i tillegg til å representere Norge under flere internasjonale turneringer og mesterskap. Laget hadde også en god sesong i fjor med blant annet to pallplasser på den europeiske juniortouren.
-Lillehammer er en klubb i stor vekst og med store ambisjoner som er villige til å satse på oss. Vi ser på Lillehammer som en god støttespiller å ha for å hjelpe til med og utvikle oss på et individuelt nivå og som lag. Jeg gleder meg veldig til å samarbeide tett med trenerne og alle involverte i klubben. Samtidig regner jeg hallen som en av de fineste i Norge, med god is og et godt miljø. Ambisjonene for sesongen er å bli det beste damelaget i landet, og samtidig gjøre det bra på internasjonalt nivå. Vårt største mål for kommende sesong er å kvalifisere oss for Junior VM i Aberdeen i 2018. Jeg må innrømme at det er trist å forlate klubben jeg har spilt for i alle år, men samtidig blir det bra å begynne med blanke ark i ny klubb, med nye muligheter, sier skipen på laget, Maia Hamre Ramsfjell. Maia bør ha genene i orden, hun er datter av curlinglegenden og mannen som herjet i sporten på 80 og tidlig 90-tallet, Eigil Ramsfjell.

Bildet er fra B-VM i Østersund forrige sesong